0 Hoelang kun je alles laten staan ongeveer
▼ Ga naar meest recente reactie
Vincent
hallo,
hoelang kun je de gemiddlede groenten laten staan zonder dat ze rot worden want ik krijg vb: geen 6 komkommers in een binnen
maandag 20 juni 2011 - 11:01
Sandy
Vrienden van ons leggen ze op op azijn in dunne schijfjes gesneden. Ook omdat ze te veel komkommers ineens rijp hebben.
Ik vind dit niet lekker, maar zij wel. Mss het proberen eens waard
maandag 20 juni 2011 - 17:53
Gehenna
Komkommersoep, heel lekker en invriezen.
maandag 20 juni 2011 - 19:29
Rita1960
of wat weggeven...
en Gehenna, recept a.u.b van de komkommersoep....lijkt me erg lekker als het goed warm is...
en het invriezen.. hoe doe je dat? en hoe gebruik je de komkommer na die tijd??
maandag 20 juni 2011 - 21:34
Vincent
oke bedankt en van andere groenten ?
dinsdag 21 juni 2011 - 12:34
Gehenna
Ik zal een topic openen bij de recepten.
woensdag 22 juni 2011 - 09:56
Inderal
Rita, als je komkommersoep maakt met komkommers van eigen kweek, ben je wel best om de zaden eruit te halen. Ik heb al ondervonden als ik ze ook gebruik in de soep dat de soep dan een brakke smaak krijgt de dag nadien. Bij gekochte komkommers gebruik ik de zaadjes wel maar die zijn dan ook meestel veel kleiner en dunner of bij de zelfgekweekte komkommers.
woensdag 22 juni 2011 - 16:57
Rita1960
@ Gehenna,
dank voor het recept
@ inderal,
thanks voor de tip met het verwijderen van de zaden.
groetjes,
Rita
woensdag 22 juni 2011 - 17:46
Gehenna
Dat van de zaden wist ik niet
donderdag 23 juni 2011 - 15:28
Inderal
Gehenna, ik heb het in elk geval ondervonden... Niemand van ons gezin vond de soep, gemaakt van komkommers uit de tuin met pitten erin gemixt, de dag na bereiding nog lekker. Ik vermoed dat die pitten de oorzaak waren.... In elk geval zijn pitten van een gekweekte komkommer veel groter of hetgeen in een winkelkomkommer zit.
donderdag 23 juni 2011 - 16:13
Beschikbaar in de webshop..
Voeg een reactie toe