menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Tomaten Frans NL

Victor44

Victor44

Frans ,ik wil je even de planten laten zien waarvan ik van jou de zaden heb ontvangen. Hopelijk doen ze het in Vlaamse grond even goed als in Nederlandse hé.
woensdag 5 mei 2010 - 20:33
FransNL

FransNL

Leuk dat je ze even wil laten zien Victor maar dan moet je wel een foto neerzetten . Ik ben zo vrij geweest jouw foto even uit een ander topic te halen.

[afbeelding verwijderd niet-https]

Ze zien er prima uit vind ik en eigenlijk had ik ook niet anders verwacht . De combinatie van mijn zaden samen met jouw grote ervaring en kennis op het gebied van het kweken van tomaten kan eigenlijk alleen maar een succesformule worden .

De meloenperen afkomstig uit jouw zaden doen het trouwens ook uitstekend. Jij dacht nog dat het wat weinig zaden waren die je me stuurde maar ze bleken zo kiemkrachtig dat ik inmiddels een hele meloenperenplaag heb . Dat geeft niet want familie en bekenden zijn dankbaar met het teveel aan planten. Ik heb er al verschillende weggegeven . Ik heb zojuist nog even twee planten buiten gezet om nog gauw een foto te maken zodat ik jou ook wat kan laten zien . Een dag of tien geleden zijn ze vanuit hun 10cm potten verpot naar een 20cm pot. Als het weer een beetje meezit gaan ze over een week de vollegrond in. Ik hou er voor me zelf een stuk of vier want dat lijkt me wel genoeg.

[afbeelding verwijderd niet-https]
woensdag 5 mei 2010 - 22:06

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon