Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Van m'n eigen geteelde uien heb ik niet meer, dat nu 2x gekocht(verschillende winkels) maar deze zijn enigzins bitter van smaak proef het vooral als ik pizza eet, daar doe 'k de uien dun gesneden op
het zijn kleine, met witte schil, mooie uien en bewaar ze buiten waar het vrij koud is wat is toch de oorzaak van die bittere smaak?
Ik denk dat dat vooral afhankelijk is van het ras. Probeer eens rode of grotere, dan heb je waarschijnlijk een ander ras te pakken zonder bittere smaak.
Hai Verbena, als je vóór je het fijn gaat snijden even het kontje eruit snijdt, is het bittere heel vaak al weg. Zelf doe ik het al jaren, ook voor de soep of welk gerecht dan ook. Kontje eruit is beter!