menu
Tuinadvies

Activiteit

  • Pplakke schreef een reactie op de foto van Pplakke.


    Die gescheiden waterafvoer is verplicht door Europa en staan boetes op als de gemeente het niet gedaan krijgen tegen bepaalde tijd. Nu is het wel zo een deel van onze staat is al 2 jaar af en wij worden mee aangesloten op die buis. En dat pompstation waar het heen gaat zit volgens het boekje van de gemeenste al vaak verstopt. En dan sturen ze het vuil water weer in de beek. En heeft het natuurlijk weinig zin om alles zo te splitsen. Zeker nu er nog eens vele huizen bijkomen gaat dit nog sneller verstoppen. Maar goed zo lang Europa maar tevreden is zeker.



    Hier weinig last zelfs zonder die gaten was de plas na een dag weg. Maar hier hebben we dan weer eerder last van de droogte omdat het grondwater diep zit. Dus sowieso kan het niet anders dan zakken.



    Nog een foto van vandaag, en op zich is wel vreemd want eigenlijk is het best een groot dak. Dat het zo vlot infiltreert. Volgens de man die dit kwam uitleggen waren er gemeentes die dit zelfs verplichten om op die manier te werken. Simpelweg omdat het zo niet meteen in de beek komt en die dus minder belast worden. Natuurlijk als het echt nat is gaat dit automatisch wel verder zijn weg zoeken naar de dichtste waterafvoer die van de straat dan.

    Reactie
Terug naar boven icoon