Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/tuinproblemen/171/kweekgras

Kweekgras

Kweekgras bestrijden


Bestrijdingsproducten die gebruikt worden tegen: Kweekgras

Roundup ultra 900 ml - 1500m²

Naar dit product in de webshop

Roundup Ultra

  • Voor moeilijkere onkruiden en grotere oppervlakten.
  • Vernietigt tot in de wortels.
  • Herbeplanting mogelijk na amper 7 dagen.

Verpakking: Roundup® Ultra 900 ml geschikt om tot 1500 m² te behandelen.


Roundup® Ultra is ideaal voor de bestrijding van moeilijkere onkruiden (boterbloem, kweekgras, …) en voor grotere oppervlakken. Dankzij de unieke Biactive™ formule dringt Roundup® Ultra snel via de bladeren in de plant en wordt via de sappen tot in de verste wortelpunten verspreid. Onkruiden én hun wortels worden vernietigd. De eerste symptomen van afsterven (bladvergeling) treden, afhankelijk van de weersomstandigheden, 7 tot 20 dagen na de behandeling op. Roundup® Ultra heeft geen nawerking in de bodem. Reeds vanaf één week na behandeling kan terug geplant of gezaaid worden.

Roundup werkt sneller dan u denkt.
Nadat u Roundup op het onkruid hebt gespoten, zou u kunnen denken dat er niet veel gebeurt, behalve dat de bladeren en stengels na 48 uur iets geler worden. Maar dat is slechts aan de buitenkant. Binnenin het onkruid werkt niets sneller dan Roundup. Door de systemische werking wordt Roundup naar de groeipunten van het onkruid getransporteerd en wordt de plant van binnenuit gedood. Het belangrijkste is natuurlijk de wetenschap dat het onkruid niet meer terugkomt, omdat Roundup de wortels heeft gedood.

Kan gebruikt worden bij problemen zoals: Onkruiden op braakliggend terrein, Onkruiden tussen stenen, Boterbloem, Kweekgras, Gazon vernieuwen - totaal verwijderaar, Onkruiden op terras of paden.