menu
Tuinadvies

Status PeeJee

PeeJee

vrijdag 18 april 2014 - 15:32

Vandaag heb ik weer een hekje geplaatst, een tralie vorm van hardhout. Geplaatst tussen rode palen. De bedoeling van de tuin is om er een oosterse sfeer in te maken. Morgen, als het droog blijft, ga ik beginnen met het uitlijnen / plaatsen van een bruggetje. Onder het bruggetje ga ik een moeras gedeelte maken. Later meer hierover.

PeeJee

woensdag 18 december 2013 - 01:24

Inmiddels 17-12-13. Het grote deel van de tuin ben ik langzaam aan het beplanten. Heb daar voor weggehaald uit het kleine tuin deel de Miscanthus sinensis strictus, stond te dicht op een Taxus. Nieuwe aanplant is inmiddels 2 x Fargesia, een Viburnum, Juniperus, Ilex en een Nandina. Klaar staan een Chameacyparis, Callicarpa en een Viburnum. Verdere aanvulling zal dit jaar niet zo veel meer zijn, ook weinig te koop. Zal wel proberen wat foto's te gaan plaatsen.

PeeJee

dinsdag 19 november 2013 - 10:15

Ik ben het extra vlonderdeel naast de vijver aan het uitgraven en ook het extra terrasdeel voor de vijver. Bij controle van het reeds gemaakte tuindeel zag ik, tussen de houtsnippers onder de dennen allerlei paddenstoelen; leuk.

Terug naar boven icoon