Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/valentijn_tulpen_cadeau

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    vrijdag 25 september 2020

Valentijn vieren met een boeket tulpen

Verleid je Valentijn met tulpen

 

Valentijn vieren met een boeket tulpen

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar! Heb je een geheime liefde, een verboden liefde, iemand die eigenlijk al bezet is, of gewoon een lieve partner waar je veel van houdt? Verras deze dan met romantische Valentijnstulpen. Succes verzekerd, want stiekem zit iedereen op Valentijnsdag wel in spanning te wachten op een romantische verrassing. Misschien word je zelf ook wel door een stille aanbidder in het zonnetje gezet…Eén ding is in elk geval zeker: valentijnstulpen mogen op deze romantische dag niet ontbreken, want tulpen houden van jou!

valentijn vieren met bloemen

Spannend:
Extra spannend is het om iemand die het totaal niet verwacht een geweldig tulpenboeket te sturen. Misschien anoniem, zodat je de week na Valentijsdag met subtiele hints kunt laten merken dat het romantische boeket van jou afkomstig was. Zeker is in ieder geval dat jou liefde erg verrast zal zijn met deze Valentijnsverrassing.

tulpen voor uw Valentijn

Tulpenkeuze:
De rode tulp staat bij menigeen boven aan de lijst van lievelingsbloemen. Maar er zijn er nog veel meer bloemen die op Valentijnsdag een liefdesboodschap kunnen verkondigen. Kies een boeket dat bij jouw Valentijn past. Fel gele tulpen passen bij een vrolijk type, een knallend boeket in bonte kleuren past bij een onstuimige liefde.

Boeket tulpen voor uw geliefde

Geschiedenis Valentijn:
Over het ontstaan van Valentijnsdag is het volgende bekend: Broeder Valentijn, een Italiaanse Bisschop gaf in de 13e eeuw bloemen aan jonge, verliefde paren. Deze bloemen brachten de ontvangers veel levensgeluk. Tegenwoordig is Valentijnsdag de internationale dag van de liefde.

#1867

Bron: Mooiwatplantendoen
www.mooiwatplantendoen.nl