Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/tuintrend_2009_burgundian_garden_tuintrends

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    dinsdag 25 januari 2022

Tuintrends 2009: lekker lang natafelen in de Burgundian Garden

Burgundian Garden


In de Burgundian Garden kun je volop genieten van het buitenleven.

Het blauwgroene tuintype – met een enigszins klassieke smaak – voelt zich thuis bij de joie de vivre van de Burgundian Garden. In deze tuin hangt de gemoedelijke sfeer van het Franse platteland. De vrijstaande, halfopen serre maakt het mogelijk om eindeloos te genieten van het buitenleven. Buiten eten hoort daar zeker ook bij. In de luxe buitenkeuken worden gezonde maaltijden bereid met ingrediënten uit eigen tuin, zoals kruiden en fruit. Alsof je echt op het platteland woont.


De gezonde buitenruimte: lekker koken met verse ingrediënten! 

De kleurstelling van deze tuin is harmonieus: veel grijstinten en geelgroenen. Als kleuraccent worden paarstinten gebruikt, zoals lavendel. Bij de landelijke uitstraling passen natuurlijke, nostalgische materialen, zoals grind, hout, natuursteen en gevlochten riet, die op eigentijdse wijze worden toegepast.


Natuurlijke, nostalgische materialen zoals gevlochten riek en natuursteen passen bij het harmonieuze karakter van deze tuin.

In de Burgundian Garden mag een vrolijke, landelijke pluktuin met bloemen en kruiden natuurlijk niet ontbreken. Ook fruitbomen passen goed in deze tuin. Doordat het geheel een landelijke uitstraling heeft, vraagt de tuin niet te veel verzorging. Zo blijft er volop tijd over om te genieten van het buitenleven!


Een eigentijdse kruidentuin in vitrinekastjes!

#1885

Bron: Mooiwatplantendoen
www.mooiwatplantendoen.nl