Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/roze_korrels_compo

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    maandag 20 september 2021

COMPO Roze Korrels®

Een eenvoudige, complete meststof met direct effect?

Dat moeten de COMPO Roze Korrels zijn!

Reeds meer dan 70 jaar zijn COMPO Roze Korrels de meststof bij uitstek voor de bemesting van de complete tuin : groenten, fruitbomen, bloemborders, bomen, sierstruiken, coniferen, hagen… Het product is beschikbaar in korrelvorm, vloeibare vorm en onder vorm van heel praktische meststofstaafjes.

De meststof bevat alle belangrijke voedingselementen die de planten nodig hebben voor een krachtige groei, een prachtige en langdurige bloei en een rijke, smakelijke oogst. De voedingsstoffen zijn aanwezig onder vormen die snel kunnen worden opgenomen door de plantenwortels. Dit zorgt voor een snel resultaat.

SIERTUIN EN MOESTUIN


COMPO Roze Korrels is een minerale meststof onder vorm van eenvoudig te strooien korrels die volledig oplosbaar zijn in water. Het product kan op twee manieren worden toegepast : enerzijds door de korrels op te lossen in water en de planten met dit mengsel te begieten (ideaal voor planten op het balkon en terras), anderzijds door de korrels te strooien aan de voet van de planten.   
Compo roze korrels

GROENE EN BLOEIENDE KAMER-, BALKON- EN TERRASPLANTEN


Op zoek naar een universele meststof voor de bemesting van je groente en bloeiende kamer-, balkon- en terrasplanten ? Geen nood! De vloeibare meststof Roze Korrels is heel praktisch in gebruik : de aanbevolen dosis meststof afmeten met de doseerdop, oplossen in water en klaar!

Of wat dacht je van onze praktische meststofstaafjes? Je hoeft ze enkel in de potgrond te planten en ze krijgen gedurende 100 dagen alle belangrijke voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een optimale ontwikkeling en langdurige bloei!

#5672

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be