Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/robomow_grasrobot_automatische_grasmaaier

Tuinadvies

Toon alles uit: "Gazon"

Robomow, de volautomatische gazonmaaier die het gras voor u maait!

Robomow® is groener dan ooit, uw gazon ook !


Gras maaien wordt wel heel gemakkelijk dankzij Robomow®. Deze volautomatische gazonmaaier maait het gras terwijl het baasje leuk kan toekijken vanuit zijn luie zetel. Bovendien zijn de robotmaaiers van Robomow® groener dan ooit. Ze zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te installeren en perfect voor kleine en grote gazons. Zowel voor vlakke gazons als voor gazons met hoogteverschillen en met regelmatige of grillige contouren.

Dankzij “ECO”mode en de extra scherpe messen is Robomow® groener dan ooit. Om energie te besparen zijn alle nieuwe modellen uitgerust met “ECO” mode die zelf bepaalt wat de stand van het gras is en zich daaraan aanpast.

De drie grote messen snijden het gras in kleine stukjes die op het gazon kunnen blijven liggen en meteen dienst doen als meststof. Er is dus geen grasafval meer en dit draagt bij tot een beter milieu. In bepaalde gemeentes in België wordt de aankoop van een robotmaaier met ‘mulchsysteem’ zelfs tot € 100 gesubsidieerd (1).

 

De Robomow® is opgebouwd uit recycleerbare materialen en wordt elektrisch aangedreven door twee oersterke accu’s. Er komt dus geen benzine of olie aan te pas en er is ook geen stank of luchtvervuiling.

Met de Robomow® kan je het gras maaien zonder de buren te hinderen, want de motoren zijn fluisterstil (slechts 65db in Eco mode).


Robomow® RM400 in zijn laadstation

 

Een leuk weetje, weliswaar niet wetenschappelijk bewezen: maar één van de klanten, Ellen V. uit Lier kocht vorig jaar een Robomow® aan en verklaart: “Het is vreemd, maar sinds we een Robomow® maaier gebruiken, hebben wij geen last meer van mollen. Van zodra we de maaier op zolder gezet hadden voor de winterperiode, waren de mollen er weer!”.

 

Modellen
Robomow® robotgrasmaaiers worden vervaardigd door Friendly Robotics®>, marktleider gespecialiseerd in het produceren en verkopen van volledig automatische grasmaaiers. Dit innoverende bedrijf is steeds op zoek naar toepassingen die mensen het leven gemakkelijker maken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat er voor ieder gazon een geschikt model te vinden is.

Volautomatische robotmaaiers met laadstation

 

Oppervlakte gazon

400 m² *

1600 m² *

Model

RM400

RL1000

 

 

 

     

* Afhankelijk van grassoort en condities

 

 

Volautomatische robotmaaiers zonder laadstation

Oppervlakte gazon

250 m²

1000 m²

Model

RM200

RL850

 

 

 

     

 

U kunt de Robomow® in actie zien op http://www.friendlyrobotics.be/videos/robomow/

Meer info over Robomow® en verkooppunten in België: Surf naar www.robomow.be of bel naar 03 888 23 51

Over Robomow® door Friendly Robotics®
Het internationale bedrijf Friendly Robotics® is marktleider in het ontwerpen, vervaardigen en verdelen van huiselijke robottoepassingen. Robomowis een automatische grasmaaier speciaal ontworpen voor de consument zodat zonder menselijke inspanning het gazon gemaaid wordt. De Robomow® productlijn bestaat uit verschillende modellen naargelang de grootte van het gazon en het budget van de consument. De Robomow®modellenworden verkocht in alle landen in Europa en de VS en zijn verkrijgbaar bij professionele dealers.

(1): Voor meer informatie in verband met de subsidie bij de aankoop van een automatische gazonmaaier kan u terecht (in functie van de gemeente waar u woont) bij:

 


#1906