Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/robomow_automatische_grasrobot_maaier

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    vrijdag 24 september 2021

Robomow maakt het leven in de tuin gemakkelijk

Nieuwe toestellen: de groene RL2000 en de knalrode City 110

Gras maaien is heel gemakkelijk dankzij Robomow®. Deze volautomatische gazonmaaiers maaien het gras terwijl de fiere eigenaar lekker iets anders kan doen, of gewoon toekijkt hoe mooi het gazon gemaaid wordt, zonder menselijke tussenkomst. Robomow® toestellen zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te installeren en perfect voor kleine en grote gazons. Zowel voor vlakke gazons als voor gazons met hoogteverschillen en met regelmatige of grillige contouren.

Ecologisch tuinieren is in. De Robomow® toestellen zijn opgebouwd uit recycleerbaar materiaal en dankzij de “ECO”mode en de extra scherpe messen op alle toestellen wordt er energie bespaard. De toestellen bepalen zelf wat de stand van het gras is en passen zich aan. Dit alles zonder olie of benzine, en dus ook geen vervuiling. En lawaai maken ze ook bijna niet, ze zijn fluisterstil (slechts 65DB in ECO mode).

De drie grote messen snijden het gras in kleine stukjes die op het gazon kunnen blijven liggen en meteen dienst doen als meststof. Er is dus geen grasafval meer en dit draagt bij tot een beter milieu. (In bepaalde gemeentes in België wordt de aankoop van een robotmaaier met ‘mulch systeem’ zelfs tot € 100 gesubsidieerd (1)

Nieuw dit jaar is de Robomow® RL2000.  Dit toestel, het grootste in het uitgebreide gamma, kan gemakkelijk tot 2000 m² maaien. 

Nieuw is ook het knalrode kleinere broertje de City 110. Deze maaier is ideaal voor kleinere stadstuinen (van 300 tot 400 m²).

Modellen

Robomow® robotgrasmaaiers worden vervaardigd door Friendly Robotics, marktleider gespecialiseerd in het  produceren en verkopen van volledig automatische grasmaaiers. Dit innoverende bedrijf is steeds op zoek naar toepassingen die mensen het leven gemakkelijker maken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat er voor ieder gazon een geschikt model te vinden is.

Volautomatische robotmaaiers met laadstation

Oppervlakte gazon

Tot 400 m² *

Tot 400 m² *

Tot 2000 m² *

Model

City 110

RM400

RL2000

 * Afhankelijk van grassoort en condities

 

Lezers kunnen meer informatie over de verkooppunten in België vinden op: www.robomow.be of via 070-660124 (€ 0,30 p/m)
Op deze website kan men ook een filmpje bekijken van Robomow® in actie.

Over Robomow® door Friendly Robotics®
Het internationale bedrijf Friendly Robotics® is marktleider in het ontwerpen, vervaardigen en verdelen van huiselijke robottoepassingen. Robomow®is een automatische grasmaaier speciaal ontworpen voor de consument zodat zonder menselijke inspanning het gazon gemaaid wordt. De Robomow® productlijn bestaat uit verschillende modellen naargelang de grootte van het gazon en het budget van de consument. De Robomow®modellenworden verkocht in alle landen in Europa en de VS en zijn verkrijgbaar bij professionele dealers.

(1): Voor meer informatie in verband met de subsidie bij de aankoop van een automatische gazonmaaier kan u terecht (in functie van de gemeente waar u woont) bij:

MAAK KANS OP EEN EIGEN ROBOMOW® RM400 t.w.v. € 1299.

Elke bestelling tussen 1 maart en 1 juni in de tuinadvies webwinkel www.tuinwinkel.be doet automatisch mee. Op 7 juni wordt uit de uitgeprinte bestelbons een winnaar getrokken.
De winnaar wordt persoonlijk verwittigd om een geschikt tijdstip af te spreken om de ROBOMOW® RM400 persoonlijk te komen afleveren. Een reportage daarvan verschijnt daarna op deze website.


Robomow® RM400 in zijn laadstation

#2414