Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/onkruid_voorkomen_en_bestrijden_met_herbistop

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    zaterdag 22 januari 2022

Onkruid voorkomen en bestrijden met Herbistop

onkruidOnkruiden zijn een ware doorn in het oog van tuinliefhebbers. Ze verstoren niet alleen het esthetische aspect van de tuin maar halen eveneens heel wat voedingsstoffen uit de bodem, waardoor naburige sierplanten zich niet optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het verwijderen van onkruiden een heel lastige taak. Hier biedt Herbistop de oplossing!

Onkruid voorkomen met Herbistop bodembedekkers

Om de groei van onkruiden te beperken, uitdroging van de bodem tevoorkomen en de grond te beschermen tegen plotselinge temperatuur-schommelingen, bieden bodembedekkers een eenvoudige oplossing. Ze zijn heel geliefd bij tuiniers en beschikbaar in verschillende soorten. Deze producten vormen een uitstekende decoratieve, ecologische en voordeligebedekking van de bodem. Indien een laag van 5 tot 10 cm aan de voet vanbomen, in bloembedden, in bloempotten, in de moestuin, … wordt aangebracht, zullen zonnestralen de bodem niet kunnen bereiken waardoor de groei van vervelende onkruiden wordt beperkt.

Onkruid bestrijden met Herbistop onkruidbestrijders

Om onkruid en mos op efficiënte manier te bestrijden, biedt het Herbistop-assortiment voor elk probleem de geschikte oplossing. De producten bevatten pelargonzuur, een werkzame stof uit de natuur. Deze actieve stof werkt via contact : ze dringt in het blad binnen en vernietigt het celmembraan. De onkruid- en mosbestrijders zijn beschikbaar in gebruiksklare vorm (ideaal voor plaatselijke toepassingen) en geconcentreerde vorm (ideaal voor behandeling van grote oppervlakken). De ultra geconcentreerde formule laat bovendien toe om 5 x meer oppervlakte te behandelen.

Bekijk het Herbistop assortiment in onze webwinkel.


Herbistop


#5751

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be