Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/mooiste_tuin_2011

Tuinadvies

Wedstrijd "Mooiste Tuin van België 2011" en "Mooiste Tuin van Nederland 2011"

Dit jaar organiseert Tuinadvies de wedstrijd 'Mooiste Tuin van België 2011' en 'Mooiste Tuin van Nederland 2011' in samenwerking met : Gardena, Robomow® en Compo.

We zoeken hiervoor tuinen in alle stijlen en formaten waarin de tuineigenaars zelf vol passie de tuin onderhouden.

Omdat wij weten dat u belang hecht aan uw tuin denken we dat het wel leuk zou zijn mocht u deelnemen aan deze wedstrijd. 
       Uiteraard hangen hier bijzonder leuke prijzen aan vast!

Wat dacht u van een grasmaaier van Gardena, een Robomow® grasrobot, een Compo meststoffenpakket, of een van de vele andere prijzen van tuinwinkel.be?

 

Het verloop van deze wedstrijd ziet er als volgt uit:

Deelnemen
Iedereen met een tuin in België / Nederland die zijn tuin zelf onderhoudt, kan deelnemen in de wedstrijd 'Mooiste Tuin van België 2011' of 'Mooiste Tuin van Nederland 2011'.
Het zijn tuinen van creatieve en gepassioneerde tuinliefhebbers die in de kijker worden geplaatst. Structuur, plantenkeuze en enthousiasme primeren in deze wedstrijd boven grote tuinen aangelegd door tuinarchitecten en onderhouden door hoveniers. Zowel grote landschapstuinen als kleine stadtuintjes komen hiebij in aanmerking komen voor 'Mooiste Tuin van België 2011' en 'Mooiste Tuin van Nederland 2011' zolang de tuineigenaar er zijn eigen inbreng en ziel in heeft weten te leggen.
Wie deelneemt aan deze wedstrijd verklaart zich akkoord met ons wedstrijdreglement en stemt ermee in dat tekst en beeldmateriaal mogen verschijnen op Tuinadvies.be.


Uit de stemmers van de periode 1 mei tot 31 mei verloten we
2 keer een  Robomow® RM400 ter waarde van 1299 euro
(1 stemmer uit Nederland en 1 stemmer uit België)


De winnaar van 'Mooiste Tuin van België 2011'
en de winnaar van 'Mooiste Tuin van Nederland 2011'
krijgen elk een Gardena benzine grasmaaier

Inschrijvingsprocedure en wedstrijdverloop

De pagina van de wedstrijd staat op www.tuinadvies.be/mooistetuin

  • Inschrijving start op 1 maart 2011 en loopt tot en met 27 april 2011.
  • Vanaf 1 mei kan online gestemd worden door het grote publiek, waarbij elke stemmer max. 1 stem per tuin kan uitbrengen.  
  • De stemperiode verloopt over 1 maand van begin tot eind mei.
  • Op 20 mei wordt alvast een TOP 20 tussenstand bekend gemaakt in willekeurige volgorde.
  • Eenmaal de online stemronde ten einde is,  worden de 10 hoogst gewaardeerde Belgische inschrijvingen en de 10 hoogst gewaarde Nederlandse gewaardeerd door onze jury. Hierbij worden per land 3 inschrijvingen genomineerd voor een persoonlijke jurering ter plaatse. (3 voor België en 3 voor Nederland)
  • Tussen 1 juni en 12 juni worden deze 6 tuinen bezocht door een jury van tuinkenners, waarna de jury uit elk van die 3 tuinen 'Mooiste Tuin van België 2011' en 'Mooiste Tuin van Nederland 2011' zal kiezen


#2904

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be