Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/heiligen_met_koude_vingers

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    vrijdag 23 juli 2021

DCM Potgrond Geraniums & Bloembakken

DCM Potgrond Geraniums & Bloembakken

De namen Pancratius, Servatius en Bonifatius zeggen u misschien niets… maar deze drie staan alom bekend als de 'IJsheiligen'. Gezegd wordt dat het voor half mei niet verstandig is om jonge bloemen aan de aarde toe te vertrouwen. Maar na 15 mei draaien de tuincentra op volle toeren! Om een hele zomer lang van uw kleurrijke aankopen te genieten, kiest u voor DCM Potgrond voor Geraniums & Bloembakken. Deze grond van de hoogste kwaliteit is een uitgekiende mix van witveen en zwartveen. De structuur is zowel soepel als veerkrachtig. Die houdt het water vast en zorgt er voor dat alle voeding snel opgenomen wordt.
De organische mest garandeert een bloei van ettelijke maanden en voedt de bacteriën die onmisbaar zijn voor krachtige wortels. DCM Potgrond voor Geraniums & Bloembakken is daarom perfect geschikt voor alle klassieke eenjarigen!

Verder is het belangrijk om regelmatig voldoende te gieten. Voor een uitbundige bloei bemest u tijdens het seizoen bij met DCM Vloeibare meststoffen.

DCM Potgrond Geraniums & Bloembakken

DCM Potgrond Geraniums & Bloembakken

teeltsubstraat - potgrond met klei

  • Ideaal substraat voor het in- en verpotten van allerlei eenjarige planten zoals geraniums, surfinia’s, petunia’s, viooltjes, vlijtige liesjes, bidens, bacopa…
  • Met klei om water en voedingselementen beter vast te houden en een compacte groei te garanderen.
  • Bevat een aangepaste, fosforrijke voeding (bloemstimulator) voor een lange en uitbundige bloei.

Kan het jaar rond gebruikt worden.

Tuintip van DCM: Zeg niet zomaar potgrond tegen DCM-potgrond!

Het hele assortiment van DCM potgronden vormt daarbij de ideale partner. Uw terras of tuinkamer zal in geen tijd worden omgetoverd tot een ware expositieruimte. Een goede voorbereiding zorgt voor een geslaagd resultaat waarmee u overal zonder aarzelen kan pronken.
Wie planten koopt, een eigen kweek vermeerdert of zaadjes plant, verlangt een goed en voedselrijk substraat voor een gezonde groei en een prachtige bloei. Planten en bloemen in bakken en potten verdienen het beste wat u hen kan geven, daarom heeft DCM een reeks potgronden samengesteld die de behoeften van al uw planten zo goed mogelijk ondersteunen. De pracht en praal van een schitterend bloemenperk zorgt voor een onovertroffen overtuigingskracht.

>> Bekijk hier meer info over potgrond en een overzicht van het volledige assortiment potgronden.


Video in de kijker: DCM Hydrokorrel

In de zomer is het belangrijk dat je voldoende drinkt en voor je planten in dat niet anders.

#4340

Bron: DCM
www.dcm-info.be