Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/gigaset_telefoon_siemens

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    maandag 8 maart 2021

Gigaset E490-telefoon van Siemens werd ontwikkeld om stof-, schok- en spatwaterbestendig te zijn.

Robuust van buiten, performant van binnen: de Gigaset E490 kan zelfs het meest veeleisende gebruik aan.

De nieuwe Siemens Gigaset E490-telefoon werd ontwikkeld om stof-, schok- en spatwaterbestendig te zijn. Deze robuuste telefoon is ideaal voor mensen die graag in de tuin werken of klussen in hun werkplaats, evenals voor families met kleine kinderen en voor gebruik in industriële omgevingen.


De veelzijdige telefoon biedt tal van aantrekkelijke functies zoals een groot kleurenscherm met grafisch menu, een trilalarm en een hoogkwalitatieve handenvrij-functie met full duplex-geluidskwaliteit.

De Gigaset E490 kan tegen een stootje. Rondom de volledige omtrek van de ergonomisch ontworpen handset loopt een rubberen band die schokken opvangt en ervoor zorgt dat de telefoon stevig in de hand van gebruiker ligt. Het nieuwe model van de E-klasse is conform de internationale IP54-norm, waardoor vuil en spatwater de handset niet kunnen binnendringen, ongeacht of ze afkomstig zijn van stof en zagemeel in een schrijnwerkatelier of van een regenbui in de tuin. Zelfs onvoorzichtig gebruik door kleine kinderen laat geen sporen na.

Er wordt een riemclip meegeleverd zodat gebruikers de handset van de Gigaset E490 praktisch met zich mee kunnen dragen. Zelfs wanneer de grasmaaier op volle kracht draait, de zaagmachine giert of de baby krijst, zorgt het trilalarm ervoor dat je geen enkele oproep mist. Je kan indien gewenst ook een koptelefoon aansluiten op de 2,5 mm audio-uitgang. Er kan een steun gebruikt worden voor de wandmontage van het afzonderlijke basisstation en laadstation om ruimte te besparen en ze binnen handbereik te houden.

De Gigaset E490 biedt de hoogste niveaus van gebruikscomfort, zelfs in moeilijke omstandigheden. De hoogkwalitatieve handenvrij-functie kan bogen op full duplex-geluidskwaliteit en een volumeregeling. De kleurendisplay met acht regels (128 x 128 pixels, 1,5”) zorgt samen met een duidelijk en intuïtief menusysteem en het grote, verlichte toetsenblok voor een hoog gebruikscomfort. De batterij biedt tot 250 uur autonomie in stand-by of tot 12 uur gesprekstijd.

Er is plaats voor max. 150 namen en telefoonnummers in het adresboek van de Gigaset E490. Als de gebruiker aan de opgeslagen contacten (VIP-oproep) verschillende beltonen toekent, weet hij of zij meteen wie er belt wanneer de telefoon rinkelt. Naast de vijf standaardmelodieën zijn er ook tien polyfone beltonen beschikbaar. Aangezien de handset van de Gigaset E490 ook als kamertoezicht gebruikt kan worden, is het een bijzonder praktisch toestel voor jonge families.

De toonaangevende ECO DECT-technologie werd in het Gigaset-model E490 geïntegreerd. De transmissiemodus wordt slechts geactiveerd wanneer er een oproep binnenkomt of geplaatst wordt. In stand-bymodus en wanneer de telefoon wordt opgeladen, is de transmissiemodus volledig uitgeschakeld (ECO Plus-modus). Tijdens een oproep kan de ECO-modus de transmissiekracht met 80 procent verminderen. Energiebesparende voedingen helpen elektriciteit besparen en de handset maakt gebruik van voordelige standaardbatterijen die overal verkrijgbaar zijn.

Het basisstation van de Gigaset E490 kan worden uitgebreid met max. zes handsets, die ook compatibel zijn met een Gigaset ISDN-basisstation. Bovendien is de nieuwe telefoon uit de E-klasse compatibel met het Gigaset HC450-intercomsysteem. Het model is in de winkel verkrijgbaar aan de richtprijs van 99,99 euro. Bijkomende handsets €49, inclusief laadstations, kosten 89,99 euro. Meer info via www.gigaset.com 

Gigaset Communications GmbH is een handelsmerklicentiehouder van Siemens. Het bedrijf, met hoofdkantoor in München (Duitsland), ontwikkelt, vervaardigt en verdeelt hoogkwalitatieve producten onder de merknaam Siemens Gigaset. Het productaanbod omvat klassieke vaste telefoons, Voice over IP-toestellen, routers, gateways, softwareoplossingen evenals WIMAX-toestellen en mediaoplossingen voor thuis. In Europa en Duitsland is Gigaset Communications de onbetwiste marktleider voor DECT-telefoons. De belangrijkste productievestiging is gevestigd in Bocholt (Duitsland), waar de Gigaset-producten ontwikkeld en vervaardigd worden volgens de strengste kwaliteits- en milieunormen.


Tuinierstasje met toebehoren waarin ook de Gigaset E490 past.

#2062