Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/drievoudige_gazonmeststof_van_dcm

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    woensdag 21 oktober 2020

Drievoudige gazonmeststof DCM Trio Gazon®

DCM Trio Gazon®Met  DCM Trio Gazon® sla je meteen drie vliegen in één klap. De drievoudige werking van deze gazonmeststof bestaat uit een onkruidbestrijding, een indirecte werking tegen mos en een langdurige gazonvoeding. De contactherbiciden zorgen voor een doeltreffende aanpak van onkruiden.

Dankzij de MINIGRAN®Technology bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling en NPK verhouding, én is elk korreltje ook kleiner dan de traditionele korrels. Hierdoor vallen de korrels dieper in de grasmat en vergroten ze het contactoppervlak waardoor de werking van de herbiciden verbetert.

Eenmaal de meststof wordt opgenomen, wordt het mos indirect aangepakt via de wortels en zal het gras worden gevoed en beter groeien.

Uiteindelijk zal het mos vergelen en zorgt de meststof, rijk aan magnesium en kalium, voor een frisgroene, dichte en sterke grasmat. Wees wel aandachtig bij het gebruik van  DCM Trio Gazon®. De beste resultaten behaal je namelijk bij een toepassing 3 à 4 dagen na het maaien en bij licht bewolkt weer met temperaturen hoger dan 15°C.

Profiteer nu ook van onze actie met  DCM Trio Gazon®. Omdat DCM je wil helpen op de weg naar jouw eigen frisgroen en gezond gazon, krijg je nu 10% gratis bij aankoop van een zak 18 kg of doos 3,5 kg!

DCM Trio Gazon®

DCM Trio Gazon®

3-in-1 product: meststof + indirecte moswerking + anti-onkruid
samengestelde organische meststof bevattende magnesium NPK 6-4-20 + 3 MgO met herbicide en met indirecte werking tegen mos

  • 3-in-1 product: meststof + indirecte moswerking + anti-onkruid
  • organische langwerkende gazonmeststof om het gazon in topconditie te houden
  • doeltreffende werking tegen onkruid door een uitgekiend mengsel van selectieve onkruidverdelgers
  • meststof met indirecte werking tegen mos via de wortels van het mos: het mos vergeelt en sterft af na 3 weken

Toepassingsperiode: april, mei, juni, augustus en september (0,4kg/10 m²)

 

#4740

Bron: DCM
www.dcm-info.be