Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/de_ideale_potgrond_voor_moestuinbakken

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    zondag 26 september 2021

De ideale potgrond voor moestuinbakken!

De ideale potgrond voor moestuinbakken

Sinds enkele jaren zitten moestuinbakken en bloeiende balkons en terrassen in de lift. Voor de stedelingen is er niks leuker dan het creëren van een mini?stadstuin waar ze hun eigen groenten (paprika, kerstomaten, aardbeien…) en kruiden kunnen kweken of waar ze kunnen genieten van prachtig bloeiende planten.

Om te beantwoorden aan de wensen van de stadstuiniers, introduceert COMPO de COMPO SANA Potgrond Balkon & Terras 50% Lichter. Deze nieuwe evenwichtige kwaliteitspotgrond is ideaal voor planten in bloembakken, bloempotten en hanging baskets maar ook voor moestuinbakken.

De ideale potgrond voor moestuinbakkenVEDERLICHT

Dankzij het lichte gewicht (deze potgrond is ½ lichter dan potgrondzakken met hetzelfde volume) is dit product heel eenvoudig om te transporteren en te gebruiken.

FORMULE MET LANGDURIG WERKENDE MESTSTOF

Bloeiende planten (zoals geraniums en petunia's) en groenten en fruit in potten (zoals tomaten, paprika en aardbeien) krijgen het vaak hard te verduren.
Ze worden blootgesteld aan luchtstromingen en droogte. Om in goede conditie te blijven en een overvloedige oogst te kunnen bieden, moeten de planten niet enkel regelmatig begoten worden.

Ze hebben ook voedingsstoffen nodig. De exclusieve formule van de COMPO SANA Potgrond Terras & Balkon ca. 50% Lichter voedt de planten gedurende 6 maanden!

HEEL PRAKTISCHE POTGROND

De ideale potgrond voor moestuinbakkenDe COMPO SANA Potgrond Balkon & Terras ca. 50% Lichter is 2 x lichter dan een traditionele potgrond met dezelfde inhoud.
Het lagere gewicht, de unieke zak met handvat en de compacte vorm zorgen voor een product dat heel eenvoudig te transporteren en te stockeren is. Genoeg argumenten voor gebruik in de stadstuintjes!

VERPAKKING

COMPO SANA Potgrond Balkon & Terras ca.
50% Lichter is beschikbaar in zakken van :

  • 25 L (Aanbevolen verkoopprijs : 7,50 €)
  • 40 L (Aanbevolen verkoopprijs : 9,50 €)
#4306

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be