Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/dcm_potgrond_groenten__kruiden


https://www.tuinadvies.nl   /    maandag 23 mei 2022

DCM Potgrond Groenten & Kruiden

Weinig tijd, geen ruimte? Sappige radijsjes, kleine tomatensoorten en paprika’s leveren ook in een pot een smakelijke oogst op. Op het terras of balkon vindt u er vast een plek voor! Een ding hebben alle groenten in potten gemeen: om goed te wortelen verlangen ze een luchtige en voedselrijke grond. De basis van  DCM Potgrond Groenten & Kruiden bestaat uit hoogwaardige veensoorten, verrijkt met zeewierkalk en sporenelementen.

De organische bemesting voor 100 dagen neemt u bovendien werk uit handen. Potten die het afgelopen jaar gebruikt werden, zijn toe aan een ‘onderhoudsbeurt’. Om te beginnen haalt u het onkruid en de oude plantenresten weg. Dan verwijdert en vervangt u de bovenste laag potgrond. Ook al ziet die er nog goed uit, de jonge groenteplantjes vinden er te weinig voedsel om krachtig de zomer door te komen. Een biologische oogst uit de pot? Eet smakelijk!

DCM Potgrond Groenten & Kruiden

  • potgrond met aangepaste samenstelling voor het oppotten of verpotten van alle groenteplanten en kruiden
  • toepasbaar in de biotuin, kan ook gebruikt worden bij het zaaien en planten in volle grond
  • bevat extra kalk om een optimale zuurtegraad te garanderen en extra sporenelementen die gebreksverschijnselen voorkomen en verhelpen en zorgen voor een overvloedige oogst en gezonde groenten en kruiden

DCM Potgrond Groenten & Kruiden

Een goede potgrond is de basis voor de kweek van groenten en kruiden. Bekijk deze video:

 

Verse kruiden en groenten op uw terras!

Knapperige verse groenten en kruiden bevatten de smakelijkste vitaminen. Heerlijke groenten en kruiden kweken op uw terras kan en dit zelfs 100% biologisch.

Het kweken van kerstomaatjes, basilicum of lekkere bieslook is niet meer enkel weggelegd voor ervaren tuinliefhebbers. Vanaf nu volstaan een bloembak of een minituintje en een paar groene vingers.
Na een jarenlange samenwerking met verschillende professionele telers brengt DCM zijn know-how nu ook op uw terras.

Voortaan kan u uw eigen groenten en kruiden kweken in  DCM Potgrond Groenten & Kruiden.

Lees het volledige artikel op deze pagina

#4302DCM

Bron: DCM
www.dcm-info.be

Terug naar boven icoon