Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/compo_bio_insect_stop

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    woensdag 27 oktober 2021

COMPO Bio Insect Stop

Tijdens het mooie seizoen, in de lente en de zomer, worden bloemperken, rozen, sierstruiken, fruitbomen, … herhaaldelijk aangevallen door insecten. Het is echter niet altijd evident voor de tuinliefhebber om de insecten, die de planten beschadigen, te identificeren!

COMPO lanceert een reeks nieuwe insectenbestrijders van plantaardige oorsprong op basis van koolzaadolie, nl. COMPO Bio Insect Stop. Zo wordt de verzorging van alle moestuingewassen, sierplanten en struiken vereenvoudigd. Het heel brede werkingsspectrum beschermt verschillende gewassen tegen insecten en spint.

Een formule die werkt via verstikking

De nieuwe polyvalente COMPO Bio Insect Stop werkt tegen insecten en spint. Het product laat toe om op snelle manier komaf te maken met bladluizen, trips, dopluizen, schildluizen, dopluizen, wolluizen, witte vliegen en cicaden op zowel groenten, fruit, kruiden als sierplanten.

De samenstelling op basis van koolzaadolie werkt via contact. Eenmaal het product is vrspoten op de gewassen, zal de vloeistof de insecten bedekken en uiteindelijk doden door verstikking, zonder enige vorm van resistentie. De doeltreffende insectenbestrijder is doeltreffend in alle ontwikkelingsstadia van de parasiet : ei, larve en volwassen insect!

Na toepassing van het product op groenten- en fruitgewassen kan er de dag erna reeds geoogst worden.


COMPO Bio Insect Stop 500 ml


COMPO Bio Insect Stop 250 ml


COMPO Bio Insect Stop Spray Groenten, Fruit en Kruiden 750 ml


COMPO Bio Insect Stop Spray Universeel 750 ml


#5677

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be