Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/compo_bio_barriere_anti-slak

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    zondag 1 augustus 2021

Compo bio Barrière anti-slak

Compo bio Barrière anti-slak Op basis van verbrijzelde zeeschelpen

Compo bio Barrière anti-slak Op basis van verbrijzelde zeeschelpen

Naaktslakken zijn een ware plaag bij tuinliefhebbers. Ze zijn vooral actief bij vochtig weer en veroorzaken aanzienlijke schade in de moestuin, bloemperken, … waar ze zich voeden.

Om uitbreiding van deze onwelkome gasten te voorkomen en ze uit de buurt te houden van gewassen en plantages, lanceert COMPO de nieuwe 100% natuurlijke fysieke barrière COMPO Bio Barrière Anti-Slak op basis van verbrijzelde zeeschelpen.
Het product op basis van een natuurlijke en hernieuwbare grondstof, is volledig in lijn met de oplossingen die COMPO aanbiedt onder “COMPO Bio” zoals de unieke bio-meststoffen met directe en langdurige werking van 5 maanden.

100% natuurlijke, hernieuwbare en langdurige fysieke barrière tegen slakken

Compo bio Barrière anti-slak Op basis van verbrijzelde zeeschelpenDe nieuwe COMPO Bio Barrière Anti-Slak beschermt een perimeter rond moestuinen en bloemperken tegen een invasie van slakken. De scherpe randen van deze fysieke barrière op basis van verbrijzelde zeeschelpen zal slakken tegenhouden.

De COMPO Bio Barrière Anti-Slak is bijzonder resistent tegen regen en gietwater en heeft een langdurig effect.

Voor een optimaal resultaat is het voldoende om een barrière van 3 tot 5 mm hoog over een breedte van 5 tot 10 mm te strooien rond de planten.

COMPO Bio Barrière Anti-Slak
Verpakking : 4 kg

Duurzaamheid:

Elk jaar maken weekdieren volop nieuwe schelpen. Op de zeebodem, is er dan ook een oneindige voorraad schelpen aanwezig. Deze schelpen voor COMPO Bio Barrière Anti-Slak worden bij het opvissen aan boord gezeefd en drie maal gewassen. Aan wal worden de schelpen opnieuw gezeefd en gewassen met zoet water. Zo blijven er geen zoutresten achter, wat de fauna en flora waar de schelpen een nieuwe leven krijgen alleen maar ten goede komt.

#5582

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be