Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
heeft wel niet veel met de tuin te maken,maar kun je zelfgemaakte verse pasta invriezen?? als ik pasta maak word dat direct gekookt en gegeten,maar nu de eiproductie van de kips op gang is gekomen dacht ik om als het kan es grotere hoeveelheden te maken en dan invriezen...ongekookt welteverstaan. kan dat?en zo ja,hoe doe je dat dan,gewoon in een diepvriesdoos en in de vriezer leggen? of best eerst wat drogen in de oven of zo??
kan zowel gekookt als ongekookt,, gewoon verdelen in de porties die je nodig hebt
indien gekookt : een dag van tevoren in de koelkast zetten en voor het eten 5 minuutjes in de magnetron, met od zonder saus, kaas wel nadien overstrooien
indien niet gekookt : bevroren in het kokend water kieperen
jep gewoon rauw invriezen ik doe 1 keer in de maand pasta maken voor heel de maand gewone pasta droog ik gewoon ,maar gekleurde (met spinazie of bietjes )paste doe ik gewoon in de vriezer