menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Hesp met asperges in koude honing-mosterssaus fris opdienen

Nigella

Nigella

Je laat je asperges koud worden, of je neemt een bokaal of blik, spoelt ze goed en laat ze uitlekken

Honingmosterdsaaus maak je met

3 grote lps mayonaise
1 afgestreken lepel ketchup
1 lp mosterd
een goeie scheut ijskoud water
1 koffielepel piet huysentruytkruiden honing-mosterd
een sopelepel gehakte peterselie
1 lp geroosterde ajuin
peper en zout
een klein scheutje mango-appelsienazijn (of andere)

alle ingrediënten voor de saus goed mixen

uitgelekte asperges in gekookte hesp draaien
saaus er over gieten
versieren met een takje peterselie

een uurtje in de koelkast alvorens te serveren

smakelijk
zaterdag 19 mei 2007 - 21:17

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon