menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Gevulde courgette met groenten

Mari

Mari

Ingrediënten
1 courgette
4 à 5 wortelen
3 à 4 stengels witte selder
1 ui
boursin cuisine met look en fijne kruiden

Courgette in 2 snijden en uithollen tot op 1cm. Wortelen, selder en het uitgeholde vruchtvlees van de courgette in fijne stukjes snijden (jullienne). Ui fijn snijden en aanstoven, groentjes toevoegen, een beetje water of bouillon toevoegen en een 10 à 15min beetgaar laten stoven. Afgieten en wat laten afkoelen, het kookvocht giet je in je ovenschaal. Ondertussen de oven voorverwarmen op 180°C. Groenten mengen met 1 à 2 lepels boursin cuisine en de courgettes met dit mengsel vullen. Eventueel nog bestrooien met gerapste kaas, maar hoeft niet. Een 25 tot 30min in de oven plaatsen op 180°C en klaar

Serveren met gebakken aardappeltjes, rijst of purree

Smakelijk
dinsdag 10 juli 2012 - 17:41
Jeannette1

Jeannette1

Hai Mari,

Dit klinkt heel erg goed en gaan wij zeker eens proberen.

De ingrediënten lusten Ger en ik allemaal dus is dat geen punt.

Bedankt voor het plaatsen van het fijne recept.

Groetjes, Ger en Jeannette
dinsdag 10 juli 2012 - 18:46
lentemode

Lentemode

Thanks, Mari !
't Is geprint en geclasseerd...

Lijkt bijzonder eenvoudig en lekker....
Kan recht uit de moestuin komen hier, behalve die boursinplant, die ontbreekt nog ...
Dat kaasdoosje is hier niet weg te denken uit de koelkast.

Groetjes,
Mia
dinsdag 10 juli 2012 - 19:56

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon