Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik zou ze dan wel allemaal eerst los (dus per stuk) invriezen, en als ze bevroren zijn kun je ze bij elkaar in een zak doen want anders krijg je één dikke massa. Het is wel een beetje werk maar anders kun je dat echt niet presenteren op een schaal of zoiets. En als je ze ontdooit hetzelfde, dus per stuk laten ontdooien.
Vooral zorgen dat ze eerst goed gedroogd zijn vóór je ze invriest en zorgen dat ze losjes zitten. Eenmaal ingevrozen kan je ze dan makkelijk los schudden. Normaal worden ze, gemengd met suiker, ingevrozen.
Het fruit wat je invriest kun je alleen gebruiken b.v bessen aardbeien en frambozen voor de jam of mee te koken voor een dessert.
voor de garnering ziet het er niet mooi uit daar is het beter om verse vruchten
te gebruiken.