menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Frambozen en rode bessen bewaren

Ga naar meest recente reactie

miake

Miake

Hoe kan ik frambozen en rode bessen bewaren, zodat ik deze volgende winter bvb op een dessertbord kan presenteren ?
dinsdag 16 juni 2009 - 16:38
printemps

Printemps

Invriezen is de enige mehode voor dit gebruik,denk ik

Smakelijk eten dan hé

mvg
dinsdag 16 juni 2009 - 16:44
rialle

Rialle

Ik zou ze dan wel allemaal eerst los (dus per stuk) invriezen, en als ze bevroren zijn kun je ze bij elkaar in een zak doen want anders krijg je één dikke massa. Het is wel een beetje werk maar anders kun je dat echt niet presenteren op een schaal of zoiets. En als je ze ontdooit hetzelfde, dus per stuk laten ontdooien.

Groetjes Rialle
dinsdag 16 juni 2009 - 17:08
Matabish

Matabish

Vooral zorgen dat ze eerst goed gedroogd zijn vóór je ze invriest en zorgen dat ze losjes zitten.
Eenmaal ingevrozen kan je ze dan makkelijk los schudden.
Normaal worden ze, gemengd met suiker, ingevrozen.

Smakelijk,
Matabish.
dinsdag 16 juni 2009 - 20:23
Bowie

Bowie

Wel wat laat om te reageren, maar toch

Heb het al eens geprobeerd met frambozen en aardbeien, apart invriezen lukt maar om daar na te gebruiken is niet te doen.

Zodra het fruit ontdooit wordt het waterachtig, wel lukt het om sauzen ed van te maken.
dinsdag 8 december 2009 - 14:31
ev121a

Ev121a



Het fruit wat je invriest kun je alleen gebruiken b.v bessen aardbeien en frambozen voor de jam of mee te koken voor een dessert.
voor de garnering ziet het er niet mooi uit daar is het beter om verse vruchten
te gebruiken.

addie
zaterdag 13 februari 2010 - 16:53

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon