Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
dat klinkt lekker anjelier , dank je voor de tip . het zal dan nog wel even duren vooraleer de mijne oogstbaar zullen zijn aangezien ze nog maar een dag of 4 met hun kopjes boven de grond steken hehe.
Anjelier, ik stoof de rode bieten gewoon op met een ajuintje en heb ze nog nooit klaargemaakt met appel erbij. Welke verhouding rode biet/appel gebruik jij dan ?
De verhouding rode biet/appel is ongeveer op 1 emmer rode biet/3 kg appelen. Die verhouding zal het ongeveer zijn , denk ik. Ik zie het wel tijdens de bereiding, als de rode bietjes op het einde van de bereiding lekker mals en zoet is, is het goed. Klaarmaken zoals rode kool, dus ook 2 uur stoven.