Geprint van http://www.tuinadvies.nl/artikels/robomow_grasmaaier.htm

> De Robomow® is een robotmaaier die automatisch het gazon maait

De Robomow® is een robotmaaier die automatisch het gazon maait

“Robomow® maait het  gazon  terwijl u de rozen snoeit!”

De Robomow® is een robotmaaier die automatisch het gazon maait met een simpele druk op de knop. Hij is eenvoudig te installeren, maakt geen lawaai en heeft bovendien een hart voor het milieu. Er zijn verschillende types verkrijgbaar naargelang de grootte van het gazon. 

 

De vele zondagen waarop u zwetend achter de grasmachine liep, behoren vanaf nu tot het verleden. De Robomow® maait het gazon helemaal in zijn eentje, zodat u tijd heeft om leuke dingen te doen.

Voor de Robomow® aan de slag kan, moet de bijgeleverde sensorendraad op het gazon aangebracht worden en moet men de robotmaaier instellen. Dit hoeft slechts eenmaal te gebeuren en daarna is de Robomow® klaar voor het echte werk.  Als hij de klus geklaard heeft, schakelt hij zichzelf uit en hoeft u zelfs geen grasafval op te ruimen. Een ideaal cadeautje voor vaderdag!  

Robomow® denkt aan uw buren en het milieu
De Robomow®  is opgebouwd uit recycleerbare materialen en wordt aangedreven door twee accu’s. Zo komt er geen benzine of olie aan te pas en is er ook geen stank of luchtvervuiling.

Zijn drie grote messen snijden het gras in hele kleine stukjes die op het gazon kunnen blijven liggen en meteen dienst doen als meststof. Er is dus geen grasafval waardoor u niet meer met zware grasbakken hoeft te sjouwen. Een opluchting voor uw rug! Bovendien zijn de motoren van de Robomow®  fluisterstil. Zo kunt u op elk moment van de dag (en ook ’s nachts) het gras maaien zonder de buren te hinderen. 

Ontdek ook zijn zachte kant
De Robomow® ziet er misschien stoer uit maar hij heeft ook een zachte kant. Enerzijds zijn er de rubberen bumpers die vaste obstakels herkennen en de robotmaaier van richting doen veranderen nadat hij ze aangeraakt heeft.  Anderzijds zijn er de maaisensoren die de sensordraad herkennen wanneer hij actief is en de Robomow® zo vertellen waar hij mag maaien. Hij is ook veilig want de messen stoppen automatisch als de voorzijde van de maaier wordt opgelicht.

 

Het gamma
Friendly Robotics, dé referentie in robotgrasmaaiers biedt verschillende types maaiers aan zodat er voor ieder gazon een geschikt model te vinden is.

U kunt de Robomow®  in actie zien als u surft naar: www.friendlyrobotics.be/videos/robomow/

Prijzenbeest
De Robomow®  heeft verschillende internationale prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast heeft de Robomow®  een vermelding in het Guinness Book of Records als best verkopende robotmaaier.

Over Robomow® door Friendly Robotics
Het internationale bedrijf Friendly Robotics® is marktleider in het ontwerpen, vervaardigen en verdelen van huiselijke robottoepassingen.

Robomow®  is een automatische grasmaaier speciaal ontworpen voor de consument om het gazon te maaien zonder dat er iemand bij hoeft te zijn. De Robomow® productlijn bestaat uit verschillende modellen naargelang de grootte van de tuin en het budget van de consument.  De Robomow®  modellenworden verkocht in alle landen in Europa en de VS. Distributie en diensten worden verzorgd door de betere tuincentra.


Meer info over Robomow en verkooppunten in België: surf naar www.robomow.be


#980